Λάθος ώρα διάλεξαν να αποδράσουν - Τους πέτυχαν στο δρόμο γερόλυκος της Συριακής Αεροπορίας και τους λιάνισε

Freepen.gr - Ένα κονβόι του Ισλαμικού Κράτους (ISIL) που βρισκόταν καθ'οδόν από την περιοχή Humaymah μέχρι τον σταθμό άντλησης T-2, εξαφανίστηκε από προσώπου γης από τη Συριακή Αραβική Πολεμική Αεροπορία (SyAAF).

Σύμφωνα με στρατιωτικό ανακοινωθέν, το κονβόι των τρομοκρατών αποτελείτο από έξι οχήματα  ταξίδευε από την περιοχή Humaymah της ανατολικής Homs στον σταθμό άντλησης T-2 κοντά στα σύνορα με την επαρχία του Deir Ezzor, όταν ένα συριακό μαχητικό αεροσκάφος εντόπισε τη φάλαγγα και επιτέθηκε.

Ο συνολικός αριθμός των τρομοκρατών που σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα αυτού του βομβαρδισμού είναι άγνωστος. Ωστόσο, και τα έξι οχήματα καταστράφηκαν, σύμφωνα με μια πηγή του Al-Masdar News.

Πρόσφατα, ο Συριακός Αραβικός Στρατός προελαύνει σταθερά στην περιοχή Humaymah, καταλαμβάνοντας πολλά σημεία από τους ισλαμιστές τρομοκράτες οι οποίοι έχουν αρκετές θέσεις στη συγκεκριμένη ερημική περιοχή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail