Πριν τη βία, η προπαγάνδα - Σεμινάρια από την Αγκυρα στους δασκάλους της Δυτικής Θράκης

Αναδημοσίευση από: tourkikanea.gr

Κείμενο του ιστολόγιου 4/8/2017

Πριν από την ωμή στρατιωτική επέμβαση που σκέπτεται κάνει ένας ιμπεριαλιστής (εν προκειμένω η Τουρκία) προηγείται η προπαγάνδα. Έτσι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Θράκη αν και τμήμα αναπόσπαστο της Ελλάδας, σε πολλα ΜΜΕ της Τουρκίας αναφέρεται απλά ως "Δυτική Θράκη" και ενίοτε χωρίς την προσθήκη της λέξης "Ελλάδα" δίπλα…

Δείτε ομως που έχουν φτάσει στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας.

Το τουρκικό λοιπόν υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας οργανώνει σεμινάριο στο Ικόνιο εντός του Αυγούστου, για τους δασκάλους που έχουν τοποθετηθεί και θα υπηρετήσουν "στις ευρωπαϊκές χώρες και στην Δυτική Θράκη"!!!

Και μάλιστα η παραπάνω φράση επαναλαμβάνεται δύο φορές στην ιστοδελίδα. Μια φορά στην επικεφαλίδα και μια φορά μέσα στο κείμενο.

Προφανώς η Τουρκία θέλει να περάσει στην κoινή της γνώμη πως υπάρχει η Ελλάδα ΚΑΙ η Δυτική Θράκη που είναι κάτι το ¨διαφορετικό¨.

Τυχαίο;
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...