Αυτό είναι το ρωσικό θηρίο Beriev-Be 200 που θα μπορούσε να καταπιεί τις πυρκαγιές - Το 2007 στην Ελλάδα

 James Drew‏Verified @JamesDrewNews
Freepen.gr - Για ακόμη χρονιά η Ελλάδα μαστίζεται από καταστροφικές πυρκαγιές οι οποίες ξεσπούν ανάλογα με την πρόβλεψη του καιρού και πριν εκδηλωθούν ισχυροί άνεμοι. Δεκαετίες αναλύσεων αλλά καμίας ουσιαστικής κίνησης.

Ακόμη και σε επίπεδο καταστολής, η χώρα μας διαθέτει έναν απαρχαιωμένο στόλο Canadair, πολλά εκ των οποίων βρίσκονται στο έδαφος.

Το Be-200 είναι ένα αμφίβιο αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων που αναπτύχθηκε από την Ρωσική Beriev Aircraft Company σε συνεργασία με την Irkut.

Η βασική έκδοση του Be-200 χρησιμοποιείται σε ρόλους αεροπυρόσβεσης. Ωστόσο διατίθεται σει εκδόσεις με συμπιεζόμενη καμπίνα τόσο για μεταφορά επιβατών όσο και μεταφορά φορτίου, αποστολές περιπολίας και έρευνας και διάσωσης, καθώς επίσης και μια έκδοση ανθυποβρυχιακού πολέμου.

Έχει μεταφορική ικανότητα 12 τόννων νερού ή 72 επιβατών.
 linceanalista_en‏ @linceanalistaEn
 Sputnik France‏ @sputnik_fr
 Sputnik France‏ @sputnik_fr
 Cavok Aviation News‏ @cavokbr

Το 2007 σε Ελλάδα και Πορτογαλία



Προσθαλάσσωση σε κοντινή απόσταση από τους λουόμενους



Στο φετινό ΜΑΚΣ Airshow στη Μόσχα



Στην Πορτογαλία



Διάφορα στιγμιότυπα


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail