Γερμανός πολιτικός τουρκικής καταγωγής ζητά να μη σταλούν 508 δάσκαλοι από την Τουρκία στα γερμανοτουρκικά σχολεία και στη Θράκη το προξενείο αλωνίζει


Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Ο τουρκικής καταγωγής από Κιρκάσιο πατέρα αρχηγός των πρασίνων της Γερμανίας Οzdemir ζητά να μην σταλούν 508 δάσκαλοι από την Τουρκία στα τουρκογερμανικά σχολεία. Στο μεταξύ στη Θράκη το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής αλωνίζει.

Οι καταγγελίες των Πομάκων δεν αγγίζουν κανέναν από τους ψευτομουφτήδες ως την ξένη γλώσσα τα τουρκικά, η διδασκάλια των οποίων τους επιβάλλεται, τα δικαιώματα τους παραβιάζονται ασύστολα και κανένας ανθρωπιστής δεν ενδιαφέρθηκε ούτε θα ενδιαφερθεί ποτέ, το ακριβώς αντίθετο τηρίζουν τον τουρκικό φασισμό.

Το ίδιο ισχύει και στους Ελληνες μουσουλμάνους Ρομά δεν ξεχνάμε την περίπτωση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν που δέχθηκε επίθεση από τουρκοφασίστες και ανθρωπιστές γιατί δε δήλωνε Τουρκάλα. 

Οι Έλληνες Πομάκοι και Ρομά υπερασπίζονται την ελληνικότητα τους απέναντι στην Τουρκία στους ανθρωπιστές με το ελληνικό κράτος να αδιαφορεί ή να κάνει το χατήρι της Τουρκίας. Αυτό τους κάνει δυο φορές Έλληνες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail