Μόλις 21 κούφιες λέξεις βρήκε το ΥΠΕΞ για την αρπαγή των περιουσιών των Χειμαρριωτών


Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Γεννηματάς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόφαση των τοπικών αρχών της Χειμάρρας ως προς το σχέδιο οικιστικής ανάπλασης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι αλβανικές αρχές φαίνεται ότι θεωρούν την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας ως σημαντικότερη από την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

Την ώρα που ο Εντι Ράμα και το αλβανικό καθεστώς διεξάγει διωγμό κατά των Ελλήνων αρπάζοντας μέσα σε λίγα 24ωρα τις περιουσίες τους, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών για άλλη μια φορά μας απογοήτευσε με τις μόλις και μετά βίας 21 κούφιες λέξεις.

Αντί να καταγγελθεί το καθεστώς και να αναγγελθούν αντίποινα αν δεν επανορθώσει άμεσα ο Εντι Ράμα, επαναλαμβάνει τις ίδιο πομφόλυγες περί ευρωπαϊκής πορείας της Αλβανίας. Ακόμη να αντιληφθούν ορισμένοι στην Ελλάδα ότι η Ε.Ε. έχει πεθάνει και δεν αποτελεί πλέον πόλο έλξης για κανέναν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail