Μυστικό ρωσικό όπλο "χτύπησε" 20 καράβια των ΗΠΑ;

Αναδημοσίευση από: corfiatiko.blogspot.gr

Μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση 20 πλοίων των ΗΠΑ στη Μαύρη θάλασσα, ο Δυτικός Τύπος άρχισε να δημοσιεύει ότι η Ρωσία έχει στην κατοχή της ένα μυστικό όπλο που εξαφανίζει τα πλοία από τον χάρτη.

Η Δύση ανησυχεί για την εμφάνιση πληροφοριών ότι η Ρωσία διαθέτει ηλεκτρονικά όπλα που κάνει τα Αμερικάνικα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης GPS να δείχνουν εσφαλμένα δεδομένα σχετικά με τη θέση των πλοίων,όπως συνέβη στις 22 Ιουνίου με δεκάδες Αμερικάνικα πλοία,σύμφωνα με δημοσιεύματα Αμερικάνικων και Βρετανικών εφημερίδων.
Τον Ιούνιο,το τμήμα του εμπορικού ναυτικού των ΗΠΑ παρουσίασε μία δημοσίευση,σύμφωνα με την οποία τουλάχιστον 20 πλοία με συσκευές GPS ήταν 32 χλμ.βαθυά στη γη,αν και στην πραγματικότητα ήταν στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Οι Δυτικοί εμπειρογνώμονες ισχυρίζονται ότι η Ρωσία έχει αναπτύξει ένα νέο σύστημα,που αποπροσανατολίζει το GPS.

Αν πράγματι συμβαίνει αυτό,τότε έχει γίνει το πρώτο βήμα,για να μην μπορούν να εντοπιστούν οι εχθρικές κινήσεις.
Δύση σε σοκ: Ρωσικά "μυστικά όπλα" "ρίχνονται στη γη" 20 πλοία των ΗΠΑ (PHOTO) | Ρωσική Άνοιξη
Οι συσκευές GPS δεν μπορούν να λαμβάνουν σήματα όταν πλησιάζουν το Νοβοροσίσκ,στη Ρωσία.
Η ακρίβεια του προσδιορισμού θέσης χάνεται σε επίπεδο 0,8 μέσα στα 100 μέτρα, ενώ στην πραγματικότητα η θέση βρίσκεται 25 ναυτικά μίλια από εδώ,επιβεβαιώνει ότι όλα τα πλοία στη θέση αυτή αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.


http://rusvesna.su/news/1502726053

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : corfiatiko.blogspot.gr
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...