Υπόθεση Εθνικής Ασφάλειας - Αντιμετωπίστε τις πυρκαγιές ως ασύμμετρες απειλές. Το σχέδιο «επίθεσης» συνεχίζει να είναι ενεργό από το 2007

Θυμάστε τις καταστροφικές πυρκαγιές το 2007; Απολογισμός: 3.500 πυρκαγιές (1.567 πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια κατά το πρώτο εικοσαήμερο του Ιουλίου), 63 νεκροί (δεκάδες πολίτες, δύο πιλότοι CL-215 Canadair και εννέα πυροσβέστες), 3,5 δισ. ευρώ ζημιές και 2.700 τετρ χλμ. γης κρανίου τόπος, κάηκαν 1.550 σπίτια και έμεινα άστεγοι 6.000 άτομα.

Ούτε πόλεμος να ήταν!

Πρόσφατα δε, κάηκαν 23.400 στρέμματα στα Κύθηρα, 18.500 στρέμματα στην Ανατολική Μάνη, 730 στρέμματα στις Σπέτσες (1/8), στην Ζάκυνθο κρανίου τόπος πλέον και εκεί στο Λαγονήσι Αττικής 4.730 στρέμματα, στην Κω 2.310 στρέμματα, στην Κέρκυρα 1.310 στρέμματα, στα Χανιά (14/7) 2.300 στρέμματα, στην Κεφαλλονιά εκκενώνονται τα χωριά Λουρδάτα και Σιμωτάτα, στην Αττική πάνω από 20.00 στρέμματα έγιναν στάχτη και αποκαΐδια και άλλα πολλά.

Ξέρετε ποια μέρη έχουν σειρά;

Αφήστε λοιπόν τα γνωστά στους εμπρηστές ημίμετρα και αντιμετωπίστε το φαινόμενο ΚΑΙ ως ασύμμετρη απειλή. Όλοι συμφωνείτε και συμφωνούμε ότι στο κομμάτι που οι πυρκαγιές δημιουργούνται βάσει σχεδίου, σκοπός των αρρωστημένων μυαλών που εκπονούν τα σχέδια αυτά είναι να εξαντλήσουν τις διαθέσιμες δυνάμεις και να μη σβήνουν οι πυρκαγιές.

Με τα δεδομένα αυτά κάθε μέτρο της πολιτείας που στόχο έχει να προφυλάξει το περιβάλλον από «φυσιολογικές» πυρκαγιές, δε θα μπορέσει ποτέ να αντιμετωπίσει τους σχεδιασμούς των ερπετόμορφων εμπρηστών.Οι ασύμμετρες πυρκαγιές , είναι θέμα εθνικής ασφάλειας κύριοι. Ως τέτοιο αντιμετωπίστε το .
Το προφίλ των εμπρηστών αυτών, πρέπει να γίνει γνωστό.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...