Αλβανός φιλοδοξούσε να βιάσει 12χρονη και τελικά τον πλάκωσε στο ξύλο ο πατέρας της

Συνελήφθη στις 18 Αυγούστου 2017, σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, μέσω διαδικτύου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, από αρχές τρέχοντος Αυγούστου, ο δράστης προσέγγισε διαδικτυακά 12χρονη ανήλικη και μέσω αποστολής μηνυμάτων την προέτρεπε να συναντηθούν και να του αποστείλει άσεμνες φωτογραφίες της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η μικρή να μιλήσει στον πατέρα της, ο οποίος τη διαδέχθηκε στη διαδικτυακή συνομιλία με τον Αλβανό δίνοντας και ραντεβού στον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω.

Εκεί προς μεγάλη έκπληξη του επίδοξου Αλβανού παιδεραστή, εμφανίστηκε αντί για τη 12χρονη ο πατέρας της, ο οποίος αφού τον ξυλοφόρτωσε, τον παρέδωσε στην Αστυνομία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail