Ένα με την έρημο έκαναν τα Sukhoi τους ισλαμιστές στη Ράκκα ώστε ο Τίγρης να ορμήσει κατά πάνω τους

Freepen.gr - Ο βομβαρδισμός του τελευταίου οχυρού του ISIS στη νοτιοανατολική ύπαιθρο της Al-Raqqa έχει αρχίσει, καθώς τα ρωσικά αεροσκάφη χτυπούν τις θέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Όπως σημειώνει το almasdarnews, τα Sukhoi πραγματοποίησαν ήδη πάνω από δέκα αεροπορικές επιδρομές χτυπώντας τις θέσεις του Ισλαμικού Κράτους μέσα στην πόλη Ma'adan που βρίσκεται στα όρια της επαρχίας της Ράκκα με το Ντέιρ Εζόρ.

Με το στρατό του Συριακού Στρατού και τη φυλή Raqqawi, να απέχουν μόλις από το Ma'adan, η ρωσική Πολεμική Αεροπορία έχει στρέψει την προσοχή της σε αυτή την πόλη για να αποδυναμώσει τις οχυρώσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Το Ma'adan είναι μια στρατηγική πόλη που βρίσκεται κατά μήκος της εθνικής οδού Raqqa-Deir Ezzor. Η εγγύτητά του με τα σύνορα της επαρχίας τουη Deir Ezzor την καθιστά κορυφαία προτεραιότητα για την Υψηλή Διοίκηση του Συριακού Στρατού ώστε να απελευθερωθεί και εν συνεχεία να εισέλθουν οι επίγειες δυνάμεις στο κυβερνείο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail