Δεν πρόλαβαν ούτε να συγκεντρωθούν για την επίθεση - Τα Sukhoi τους έκαναν ένα με την έρημο

Freepen.gr - Η Ρωσική Αεροπορία πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό αεροπορικών επιδρομών στη δυτική ύπαιθρο του Deir Ezzor, την Τετάρτη πλήττοντας μια συγκέντρωση τρομοκρατών του ISIS κοντά στα βουνά Thardeh.

Τα ρωσικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν τουλάχιστον 20 αεροπορικές επιδρομές στα περίχωρα του Deir Ezzor, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας μεγάλο αριθμό τζιχαντιστών στα βουνά Thardeh και το ηλεκτρικό εργοστάσιο.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή του αραβικού almasdarnews στην επαρχία, η ρωσική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών έπιασε στον αέρα μια προγραμματισμένη επίθεση του ISIS που προοριζόταν να στοχεύσει στο 137ο Στρατιωτικό Σώμα στο δυτικό Deir Ezzor.

Ωστόσο, τα σχέδια των τρομοκρατών στάματησαν πριν καν ξεκινήσουν αφού ανέλαβαν δράση τα Sukhoi τα οποία δεν άφησαν κυριολεκτικά τίποτε όρθιο εξουδετερώνοντας τους ισλαμιστές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail