Τούρκοι μπαμπέσηδες! Έβγαλαν NAVTEX για το συμβάν με το ναρκώπλοιο και το παίζουν προστάτες του Αιγαίου

Freepen.gr - Ύπουλα και μπαμπέσικα φαίνεται ότι παίζει το παιχνίδι η Αγκυρα προσπαθώντας να εκμεταλλευθεί το συμβάν με το φορτηγό πλοίο ACT και το Ελληνικό Λιμενικό.

Η NAVTEX αναφέρει ότι το Ελληνικό Λιμενικό άνοιξε πυρ κατά εμπορικού τουρκικού σκάφους και καλεί τα διερχόμενα υπό τουρκική σημαία σκάφη για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας να ενημερώνουν άμεσα τις αρχές της Τουρκίας.



Η οδηγία στα τουρκικά:

ZCZC CA07 IZMIR TURK RADIO
051824 LMT TEM/17
DENIZCILERE 43754/17 SAYILI BILDIRI

TUM DENIZCILERE DUYURU

3 TEMMUZ 2017 TARIHINDE TURK BAYRAKLI BIR TICARI GEMIYE YUNAN SAHIL GUVENLIK BOTU TARAFINDAN ATES ACILMISTIR. 

EGE DENIZINDE SEYREDEN TURK BAYRAKLI GEMILERIN BU VE BENZERI OLAYLARA KARSI CAN VE SEYIR EMNIYETI BAKIMINDAN MUTEYAKKIZ OLMALARI VE GEREKTIGINDE EN SERI SEKILDE TURK SAHIL GUVENLIK KOMUTANLIGINI VE TURK DENIZ KUVVETLERI KOMUTANLIGINI BILGILENDIRMELERI.

Πρόχειρη μετάφραση:

Στις 3 Ιουλίου 2017 εμπορικό πλοίο με τουρκική σημαία δέχθηκε τα πυρά σκάφους του Ελληνικού Λιμενικού.

Για την προστασία των πλοίων υπό τουρκική σημαία τα οποία πλέουν στο Αιγαίο, όπως για κάθε συμβάν να ενημερώνονται άμεσα και με κάθε δυνατό μέσο το Τουρκικό Λιμενικό και η Τουρκική Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων που βρίσκονται σε επιφυλακή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail