H Τουρκία - που θέλουν εγγυήτρια στην Κύπρο - άφησε ελεύθερους 39 υπόπτους για συμμετοχή στην ISIS

Μελίνα Κονταξή

Το ανώτατο δικαστήριο του Αντέπ άφήσε ελεύθερους με αναστολή 39 υπόπτους για συμμετοχή στην ISIS. Ανάμεσα στους υπόπτους που αφέθηκαν ελεύθεροι ήταν και η γυναίκα του Υnus Dermaz του βομβιστή αυτοκτονίας, γνωστού και ως Τούρκου εμίρη της ISIS, που σχεδιασε τις επίθεσεις στο Suruc και την επίθεση της 10ης Οκτωβρίου στην Άγκυρα.

Για να φανεί η αντίθεση και ποια αδικημάτα θεωρεί σημαντικά αρκεί να αναφέρουμε ότι στην Τουρκία συνελλήφθησαν άνθρωποι επειδή φόραγαν μπλούζες με τη λέξη " ήρωας".

Επίσης μητέρες συνελλήφθησαν μόλις γέννησαν ενώ ο ο Οzkan Erdal κρατήθηκε με την κατηγορία ότι είχε στην κατοχή του ένα περιοδικό. Αυτή είναι η Τουρκία που θέλουν κάποιοι εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο και αυτό λέει πολλά για τους ίδιους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail