Ιταλικά Eurofighters F-2000 αναχαίτισαν Airbus της Aegean! Τι συνέβη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Freepen.gr - Σε συναγερμό τέθηκε χθες δύο φορές η Ιταλική Πολεμική Αεροπορία καθώς δύο αεροσκάφη που διέρχονταν του ιταλικού εναέριου χώρου είχαν χάσει την επαφή μέσω ασυρμάτου με τους οργανισμούς ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.

Η πρώτη περίπτωση αφορά αεροσκάφος Airbus Α320 της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines που απογειώθηκε από το Λουξεμβούργο, είχε κατεύθυνση προς Αθήνα.

Γύρω στις 13:30 όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας (http://www.aeronautica.difesa.it/Pagine/default.aspx) απογειώθηκε ένα ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών F-2000 Eurofighter από την 36η Πτέρυγα του Gioia del Colle.

Τα δύο αεροσκάφη αναχαίτησαν το Airbus και μέσω της χρήσης ορισμένων λειτουργικών διαδικασιών, παρείχαν την απαραίτητη βοήθεια στο πλήρωμα για την αποκατάσταση της επαφής με τις αρχές της εναέριας κυκλοφορίας.

Η δεύτερη περίπτωση αφορούσε ιδιωτικό αεροσκάφος AD40 που απογειώθηκε από τη Βενετία με προορισμό τη Γερμανία αλλά έχασε τις επικοινωνίες.

Πηγή φωτογραφιών: aeronautica.difesa.it





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail