Ε ναι λοιπόν Φώφη, το πρόβλημα είναι ότι επιστρέφετε. Αλλού πρέπει να πάτε...

Του Στρατή Μαζίδη

«Ε ναι λοιπόν επιστρέφουμε» διαβάζουμε ότι αναφώνησε η Φώφη Γενηματά στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΔΗΣΟ και της ΔΗΜΑΡ της μιας χούφτας ψήφων.

Αυτό είναι το πρόβλημα Φώφη που έχεις γεννηθεί το 1964 και από το 2000 εκλέγεσαι βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ χάρη στο βαρύ πολιτικό όνομα του αείμνηστου πατέρα σου, ότι επιστρέφετε ή τουλάχιστον εκεί στοχεύετε.

Εσύ που στο site της βουλής δηλώνεις "συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος", που καταδέχθηκες με ελάχιστα χρόνια δουλειάς (αλήθεια πόσα χρόνια εργάστηκες στο διάστημα 1982-2000;) και πολιτική καριέρα να βγάλεις (και ας είναι σε αναστολή όπως λες) σύνταξη γιατί είχες τρία ανήλικα τέκνα".

Η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί με την επιστροφή όσων έβαλαν τα θεμέλια της καταστροφής της.

Δεν μπορεί να σωθεί από το ΠΑΣΟΚ που έκανε ότι μπορούσε για να διώξει τις μεγάλες βιομηχανίες και να δημιουργήσει την τάξη των βολεμένων στο δημόσιο βαδίζοντας στα χνάρια της ΝΔ του "εθνάρχη" Καραμανλή.

Δεν μπορεί να σωθεί από το ΠΑΣΟΚ των πρόωρων συνταξιούχων.

Δεν μπορεί να σωθεί από το ΠΑΣΟΚ του οποίου οι συνδικαλιστές έριχναν μπουλόνια στις τζαμαρίες των λεωφορείων των ΣΕΠ.

Δεν μπορεί να σωθεί από το ΠΑΣΟΚ των Ιμίων, των σημαιών που θα πάρει ο αέρας, του Οτσαλάν, της Μαδρίτης, του Ελσίνκι, του Χρηματιστηρίου, των Ολυμπιακών Αγώνων και της μαγειρεμένης εισόδου στο καταστροφικό ευρώ.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί από το ΠΑΣΟΚ.

Δε γίνεται να επιστρέψετε. Μόνο στα σπίτια σας γίνεται να πάτε και αν έχετε λίγο φιλότιμο απαρνούμενοι τη σύνταξή σας που βασίζεται σε ευνοϊκές ρυθμίσεις αλλά λίγα χρόνια δουλειάς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail