Αυτά τα βαρέα ρωσικά θηρία ξεπάστρεψαν σήμερα τους ισλαμιστές στη Συρία με τους πλέον εξελιγμένους πυραύλους - ΒΙΝΤΕΟ

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν σήμερα επίθεση στη Συρία με στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95MS εναντίον του ISIS χρησιμοποιώντας πυραύλους κρουζ μεγάλου βεληνεκούς Kh-101. Οι Kh-101 αντιπροσωπεύουν τον τελευταίο σχεδιασμό πυραύλων κρουζ σε επιχειρησιακή υπηρεσία της Ρωσικής Αεροπορίας.

Η επίθεση διεξήχθη από έναν άγνωστο αριθμό βαρέων βομβαρδισμών Tu-95MS που αναχώρησαν  από την αεροπορική βάση Engels στη Ρωσία, πραγματοποίησαν ανεφοδιασμό και αφού έφθασαν στα προκαθορισμένα σημεία εξαπέλυσαν την πυραυλική επίθεση.

Οι στόχοι ήταν αποθήκες πυρομαχικών και ένα κέντρο διοίκηση του ISIS στην πόλη Aqriybat που βρίσκεται στα σύνορα των επαρχιών Χομς και Χάμα.

Τα ρωσικά βομβαρδιστικά πιθανότατα πέρασαν πάνω το Ιράν και το Ιράκ για να φτάσουν στη Συρία

Παρόλο που δεν αναφέρεται στην επίσημη δήλωση του Υπουργείου Άμυνας, είναι πιθανό ότι τα ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-95MS διέσχισαν τον ιρανικό και ιρακινό εναέριο χώρο στην εισερχόμενη πτήση τους προς τη Συρία.

Κατά την είσοδο των Tupolev στον εναέριο χώρο της Συρίας είχαν συνοδεία SU-30SM από τη βάση της Λαττάκεια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail