Τις αντοχές και τις αντιδράσεις των μαχητικών μας …τσεκάρουν ξανά οι Τούρκοι!

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Μόνο τυχαίο δεν είναι το σημερινό αξιοπερίεργο της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας που μπήκε τρεις φορές με τρία διαφορετικά Ζεύγη στο πέρασμα της Λήμνου -Λέσβου !

Να σημειωθεί οτι σημειώθηκε μόνο και μια Αερομαχία Εμπλοκή με Ελληνικά Μαχητικά και «καμία Παραβίαση» !!! Τα F-16 απογειώθηκαν απο την 135 ΣΜ της νήσου Σκύρου !

Τρεις εισβολές πραγματοποιήθηκαν σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους …Μία το πρωί περί την 10:00 , η επομένη ήταν τις μεσημεριανές ώρες και η τελευταία πριν από λίγο από ένα ζεύγος που μπήκε και βγήκε σε διάστημα 4 λεπτών αλλά και άμεση ήταν η αντίδραση της Πολεμικής μας Αεροπορίας και του ΑΤΑ που απογείωσε την ετοιμότητα απο την νήσο Λήμνο !

Επιτελείς του ΑΤΑ εκτιμούν οτι οι Τούρκοι τσεκάρουν τις αντοχές και τις αντιδράσεις μας και αυτό δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά …Ψάξτε ο γιατί κάτι ετοιμάζουν τα Μεμέτια !

Αν και απο ότι φαίνεται στο ΑΤΑ τους έχουν διαβάζει αρκετά και τους Περιμένουν στη Στροφή !

Σχόλιο : Να σημειωθεί οτι η τρίτη εισβολή των Τούρκων δεν καταγράφηκε από την Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ που σημειώθηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση των Τουρκικών -Παραβιάσεων!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 26η ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (2 F-16 & 2 F-16) & 2 F-16

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : –

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 4 + 2

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 2

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : –

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...