Κοτζιάς: Τα Σκόπια δείχνουν μόνο επικοινωνιακά καλή θέληση!

Freepen.gr - Την άποψη ότι η νέα κυβέρνηση των Σκοπίων επιδεικνύει καλή θέληση στο ζήτημα της επίλυσης του θέματος της ονομασίας του γειτονικού κρατιδίου εξέφρασε ο υπουργός εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς σε δηλώσεις του μετά από τη συνάντησή του με τον Matthew Nimetz, Προσωπικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα Ηνωμένων Εθνών στις Βρυξέλλες:

Ν.ΚΟΤΖΙΑΣ: Είχαμε μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και σοβαρή συνάντηση με τον κ. Nimetz, ο οποίος επισκέφτηκε πρόσφατα τα Σκόπια. Με ενημέρωσε για το κλίμα που βρήκε. Από την πλευρά μου, τον ενημέρωσα για το πώς σκεφτόμαστε εμείς, μετά από τις συναντήσεις που κάναμε με την καινούργια κυβέρνηση του βόρειου γείτονά μας. Συμφωνήσαμε να μείνουμε σε επαφή και να αναζητήσουμε τρόπους, με τους οποίους θα μπορούσαμε να ανοίξουμε μία διαδικασία για την αναζήτηση λύσης.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ, έχουμε ενδείξεις καλής θέλησης από την πλευρά της κυβέρνησης των Σκοπίων;

Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: Επικοινωνιακά ναι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ουσιαστικά;

Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: Είπα, επικοινωνιακά ναι. Ουσιαστικά πρέπει να δείξουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail