Και όμως ο Τσίπρας παραδέχθηκε ότι ο Βαρουφάκης είπε αλήθειες

Του Στρατή Μαζίδη

Διαβάσαμε σε αρκετά ρεπορτάζ ΜΜΕ την οργή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ύστερα από τις τελευταίες αποκαλύψεις του τ. υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη λέγοντας πως ούτε το 1/4 από όσα λέει δεν είναι αλήθεια.

Ακόμη όμως και έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας παραδέχθηκε πως μέρος των αποκαλύψεων του πάλαι ποτέ asset είναι πραγματικότητα.

Αλλά ποιο από όλα;

Το πιθανότερο βέβαια είναι πως όλα αληθεύουν.

Το χειρότερο για τον πρωθυπουργό είναι πως είχε ένα συνεργάτη ο οποίος δεν εμπιστεύεται ούτε την σκιά του ηχρογραφώντας και την παραμικρή συζήτηση στο κινητό του. Αυτό στον αντίποδα αποδεικνύει ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης μολονότι του ανετέθη αυτή ακριβώς η αποστολή, της ρήξης, εξαρχής δεν εμπιστευόταν κανέναν και η ροή των γεγονότων τον δικαίωσε.

Κακά τα ψέματα. Το 2015 οι ψηφοφόροι έδωσαν εντολή παύσης της λιτότητας και της υπερφορολόγησης. Αυτό μόνο με δραστικά μέτρα και μεθόδους μπορούσε να γίνει. Είτε πχ περιορίζοντας το σάπιο δημόσιο είτε με παράτολμο σχέδιο όπως του Βαρουφάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε το δεύτερο, έφτασε μέχρι το σημείο μηδέν και κόμπιασε. Ο Βαρουφάκης τα κατέγραψε όλα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail