Οι Τούρκοι «μαζεύτηκαν» από τη δυναμική αντίδραση των Λιμενικών!

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Πολλά ακούστηκαν και πολλά ειπώθηκα αλλά βλέποντας και τα άρθρα επωνύμων δημοσιογράφων που είναι ή θέλουν να είναι περίπου και ως σύμβουλοι της Κυβέρνησης καλά θα κάνουν να μην μπαίνουν σε χωράφια που δεν τα γνωρίζουν!

Η δυναμική αντίδραση των Λιμενικών που έδρασαν όπως ακριβώς προβλέπουν οι διεθνείς κανόνες και το δίκαιο της θάλασας έδειξε στους Τούρκους οτι δεν είμαστε δεδομένοι και αυτό καλό θα ήταν να το βάλουμε καλά στο τσερβέλο μας!

ONdNIVf
Επίσης τα Τούρκικα πληρώματα που δρουν στην περιοχή όπου λαθρεμπόριο, όπλων, ναρκωτικών και διακινηση μεταναστών με την ανοχή της Κυβέρνησης και των Τοπικών Μπέηδων, θα πάρουν το μύνημα οτι οι Ρωμιοί δεν αστειεύονται!

Όσο για τη  Πολεμική Κρίση που τα Ελληνικά ΜΜΕ ανακάλυψαν απο μια ανάρτηση των Τούρκικων ΜΜΕ που ελέγχονται απο το  «δημοκρατικό Καθαστώς του Σουλτάνου» Οτι τρία πολεμικά των Τούρκων έφτασαν στην περιοχή…«Μπούρδες».

Τα μόνα σκάφη που έπλευσαν προς το φορτηγό πλοίο  και όχι  βέβαια στο σημείο του συμβάντος , ήταν δύο περιπολικά της Τούρκικης Ακτοφυλακής και αργότερα μια Τορπιλάκατος στα Όρια που ήρθε προς ενίσχυση των Λιμενικών Σκαφών!

Η Αντίδραση της Τουρκίας σταμάτησε εκεί …Το πόσα σκάφη είχε το Πολεμικό Ναυτικό μας σε ετοιμότητα  εκείνο το βράδυ δεν θέλετε να το ξέρετε!

Οι Τούρκοι είνα  (σιγουράνζες) και οφείλουμε να πουμε ενα μεγάλο  μπράβο στα παιδιά του Λιμενικού που εφάρμοσαν αυτά που προβλέπονται!
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...