Ο Γιάννης Βασίλης Γιαϊλαλί στέλνει μήνυμα ελπίδας κι αξιοπρέπειας από τις τουρκικές φυλακές ασφαλείας!

Αναδημοσίευση από: malkidis.blogspot.gr

Θ. Μαλκίδης

Από τον σύλλογο δικηγόρων που υπερασπίζονται τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και συγκεκριμένα από τον Gökhan Soysal, ο οποίος συναντήθηκε στο δικαστήριο με τον Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί, ήρθε το νέο μήνυμα για το φυλακισμένο συναγωνιστή μας. Ο Γιαϊλαλί μας ενημερώνει ότι έλαβε τις επιστολές από τη σύντροφό του Μεράλ Γκευλανί και από το εξωτερικό.

Όπως μας είπε ο δικηγόρος Gökhan Soysal "έχοντας εμπειρία και από άλλες περιπτώσεις πολιτικών κρατουμένων μου έκανε εντύπωση το ηθικό του Γιαϊλαλί που είναι υψηλό, κάτι που ενισχύει τον αγώνα όλων μας για δικαιοσύνη και ελευθερία".

Πρόσθεσε ότι είναι πολύ σημαντικό να του στείλετε επιστολές συμπαράστασης, αισθανόμενοι πόσο σημαντικό είναι αυτό για ένα άτομο στη φυλακή. Έτσι δείχνουμε και με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη μας, στον συνάνθρωπο και συναγωνιστή μας που διώκεται και είναι φυλακισμένος για τρεις μήνες γιατί δηλώνει την ταυτότητά του"

Το μήνυμα του Γιαϊλαλί που πρέπει να φτάσει σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους ανθρώπους.

Ο Γιάννης Βασίλης Γιαϊλαλί δεν είναι μόνος!

Λευτεριά στον Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί!
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...