Από τον ακραίο διασυρμό της χώρας μας εκ μέρους του Βαρουφάκη δε θα υπάρξει κανένας κερδισμένος Έλληνας

Βασίλης Βιλιάρδος (facebook)

Ο χαφιές

Πώς να χαρακτηρίσεις έναν άνθρωπο που εξευτελίζει διεθνώς την πατρίδα του, για να πουλήσει ένα βιβλίο; Ελπίζουμε πάντως να μην πιστεύει κανείς ότι, ο απίστευτος εξευτελισμός της ελληνικής κυβέρνησης δεν σημαίνει ταυτόχρονα τον αντίστοιχο της Ελλάδας - μίας χώρας που οι Πολίτες της, από δεκαετίες τώρα, υποφέρουν τα πάνδεινα από τη μνημειώδη ανευθυνότητα αυτών που εκλέγουν στην εξουσία για να τους εκπροσωπήσουν.

Διαφορετικά πώς να κρίνεις κάποιον που, έχοντας παρεισφρήσει στα κέντρα των αποφάσεων, δεν έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό να μαγνητοφωνεί παράνομα τους πάντες, σαν ένας οποιοδήποτε χαφιές και καταδότης; Ακόμη χειρότερα, να δίνει στη δημοσιότητα αυτές τις κρυφές ηχογραφήσεις γράφοντας ένα βιβλίο, χωρίς να σέβεται νόμους, θεσμούς ή οτιδήποτε άλλο; Όλοι γνωρίζουμε πως οι παράνομες μαγνητοφωνήσεις δεν γίνονται αποδεκτές από κανένα δικαστήριο. Τυχαία; Χωρίς λόγο;

Ο άνθρωπος αυτός νομίζουμε ότι δίνει «βορά στα θηρία» τον πρωθυπουργό της χώρας μας; Έναν ανόητο, ανίκανο νεαρό που είχε το θράσος να θελήσει να κυβερνήσει μία χώρα στη χειρότερη στιγμή της; Λάθος, μεγάλο λάθος.

Βορά στα θηρία δίνεται η πατρίδα μας, η οποία δεν έχει εξευτελιστεί ποτέ σε τέτοιο βαθμό στη μακραίωνη ιστορία της. Βορά στα θηρία δινόμαστε όλοι εμείς που θα κληθούμε να πληρώσουμε την εγκληματική συμπεριφορά του πανάκριβα. Βορά στα θηρία δίνονται τα παιδιά μας, τα οποία κυριολεκτικά δολοφόνησε το συμπλεγματικό αυτό άτομο για να πουλήσει ένα βιβλίο!

Αλήθεια, τι μεγαλύτερο δώρο από αυτό θα μπορούσε να δοθεί στους πιστωτές μας; Τι περισσότερο θα μπορούσε να ευχηθεί η γερμανική κυβέρνηση και δευτερευόντως το ΔΝΤ; Πόση ντροπή μπορεί να αντέξει μία χώρα, η οποία φαίνεται να διοικείται από μία ομάδα ανώριμων, κυρίως όμως κακόβουλων παιδιών που δεν διστάζουν να την οδηγήσουν στο χάος για να ικανοποιήσουν τις αμετροεπείς φιλοδοξίες και την άπληστη ιδιοτέλεια τους;

Ίσως αυτή τη δεδομένη στιγμή να διαισθάνεται η αξιωματική αντιπολίτευση ότι ωφελείται - ενδεχομένως επίσης ορισμένα «αντιφρονούντα» ΜΜΕ, όπως και εκείνη πλευρά της οικονομικής εξουσίας που δεν «εξυπηρετείται» από τη σημερινή κυβέρνηση.

Κάνουν όμως λάθος, μεγάλο λάθος! Από τον ακραίο διασυρμό της χώρας μας εκ μέρους του Γιάννη δεν θα υπάρξει κανένας κερδισμένος Έλληνας, όλοι θα είμαστε χαμένοι. Ωφελημένοι θα είναι μόνο οι ξένοι. Αυτοί που δεν θέλουν να πληρώσουν τις πολεμικές επανορθώσεις. Αυτοί που έχουν στόχο να υφαρπάξουν ότι έχουμε και δεν έχουμε, μετατρέποντας μας σε σκλάβους χρέους στο διηνεκές: οι νέοι ιδιοκτήτες της Ελλάδας.

Ελπίζω και εύχομαι να κάνω εγώ λάθος, αλλά προβλέπω δυστυχώς ότι, θα σκοτεινιάσει κατά πολύ περισσότερο ο ουρανός της Ελλάδας - από ένα άτομο που δεν έχει κανένα ιερό και όσιο, θυσιάζοντας την πατρίδα μας και τα παιδιά μας στο βωμό της αναίσθητης ψυχοπαθολογίας του. Αυτός πάντως ασφαλώς θα μπει στην ιστορία με όσα γράφει - εμείς όμως θα πληρώσουμε το τίμημα και θα κινδυνεύσουμε να βγούμε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail