Σε μια χώρα οικονομικά αστοιχείωτων, δυστυχώς αξίζουν μόνο μνημόνια!

Λουκάς Γεωργιάδης (facebook)

Οικονομικά αστοιχείωτοι τύποι κυβερνούν με την ψήφο κυρίως αστοιχείωτων ψηφοφόρων προσπαθώντας να εφαρμόσουν τη μαρξιστική θεωρία σ΄ έναν κόσμο που έχει χαράξει την πορεία του και δεν θέλει πισωγυρίσματα.

Οικονομικά αμόρφωτοι δημοσιογράφοι καλούν οικονομικά αμόρφωτους πολιτικούς στα ΜΜΕ (κυρίως της μαρξιστικής σχολής) για να επιτείνουν την κατάσταση ανισορροπίας των οικονομικά αστοιχείωτων ψηφοφόρων

Οικονομικά αμόρφωτοι πολιτικοί και οικονομικά αμόρφωτοι δημοσιογράφοι διαμορφώνουν στους οικονομικά αμόρφωτους και αστοιχείωτους Έλληνες γνώμη. Τότε η γνώμη μετατρέπεται σε... θράσος και απόλυτη γνώση της αλήθειας.

Και μετά όλοι μαζί απορούμε γιατί δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα ή γιατί μας φταίνε οι... κακοί δανειστές, η Μέρκελ και ο Σόιμπλε.

Ένας λαουτζίκος άξιος της μοίρας του και της μη... στοιχείωσης του παραμένει όμηρος του εαυτού του και επιζητεί την... τιμωρητική ψήφο, η οποία εν τέλει καταλήγει στην αυτοτιμωρία του.

Ένας πανέξυπνος και σοφός λαός έτοιμος για να κάνει τη μεγάλη φυγή στο μέλλον. Τρομάρα μας...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail