Γιατί δεν κλήθηκε η ΜΥΚ να κάνει ρεσάλτο να ξεβρακώσουμε τον Ερντογάν; Αυτά τα ναρκωτικά θα έρθουν και στην Ελλάδα

Του Γιώργου Αδαλή

Χασισέμπορας, λαθρέμπορος, δουλέμπορος, τζάνκι ψυχοφαρμάκων κι εκλεγμένος Πρόεδρος μιας  "Δημοκρατίας";

Ποιος είναι αυτός τώρα ε; Εσείς ποιος λέτε; Πάμε να δούμε λοιπόν:

Ο ιδιόκτητης του πλοίου "M/V ACT" που βλήθηκε από την Ελληνική Ακτοφυλακή, είναι ο Γιουσούφ Ντουντάρ! Ο αδελφός του είναι ο Αμπντουραχίμ Ντουντάρ και είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία, του ΑΚP που αρχηγό έχει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πριν 4 χρόνια ένα άλλο πλοίο του Τούρκου εφοπλιστή Ντουντάρ, κρατήθηκε στο λιμάνι της Αλεξανδρέττας, υπέστη νηοψία και βρέθηκαν στα αμπάρια του χιλιάδες όλμοι που προέρχονταν από την Ουκρανία και κατευθύνονταν προς την Υεμένη.

Ο καπετάνιος του πλοίου ονομάζεται Σαμίκ Καλκαβάλ και τόσο αυτός όσο και ο εφοπλιστής είναι σεσημασμένοι για λαθρεμπόριο όπλων. κι όσοι κάνουν λαθρεμπόριο όπλων , όταν έχουν κεσάτια, κουβαλάνε χασίσια!

Μεγάλο λάθος της Ελλάδος λοιπόν που δεν το βούλιαξε ως όφειλε! Μεγάλη ποσότητα από τα ναρκωτικά, θα εισρεύσουν και στην Ελλάδα και θα πωληθούν στα παιδιά μας!

Διότι τώρα ο "Μέγας Εσκομπάρ" της Μ.Ανατολής, θα δώσει εντολή να αλλάξει ρότα το καραβάκι που έκανε την διαδρομή Αλεξανδρέττα - Τουρκία, λες και ήταν Παγκράτι-Κολιάτσου.

Βλέπετε όταν φώναζα από τις αρχές του 2000 να μην τον πλησιάζουν οι Ελληνες πολιτικοί έκαναν πως δεν άκουγαν. Και εκτός από μαέστρος των Δουλεμπόρων, είναι και λαθρέμπορος πετρελαίου, χρηματοδότης του ISIS και της Daesh και λαθρέμπορος όπλων.

Μεγάλο λάθος ο χειρισμός του, τόσο μεγάλο που είναι να απορείς.

Γιατί δεν κλήθηκε η ΜΥΚ να κάνει ρεσάλτο στο πλοίο να τον ξεβρακώσουμε τελείως; Ή μήπως δεν ήθελαν σε τούτη τη φάση τα Αμερικανά και το έχουν για αργότερα;

* Ο Γιώργος Αδαλής είναι οικονομολόγος και ιδρυτής των Aegeantimes. Απαντά ο ίδιος σε ερωτήματα στην προσωπική του σελίδα στο FB facebook.com/adalisgeo
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail