Παλάβωσαν οι Τούρκοι με τη Γερμανία - Δείτε ποιες κορυφαίες εταιρείες κατέταξαν σε λίστα τρομοκρατών!

φωτο από turkeypurge.com
Η ξεφτίλα της Τουρκίας δεν έχει όρια! Υπέβαλε λίστα τρομοκρατών στη Γερμανία ανάμεσα τους και η γερμανικη εταιρεία αυτοκινήτων Daimler

Μελίνα Κονταξή

H απελπισία της Τουρκίας για να κατασκευάσει τρομοκράτες και υποστηρικτές τους δεν κρύβεται. Σύμφωνα με άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit η Τουρκία υπέβαλλε μια μάυρη λίστα υποστηρικτών της τρομοκρατίας στην οποία περιλαμβάνονται εξέχουσες γερμανικές εταιρείες.

Τα άτομα και οι εταιρείες στη λίστα υποτίθεται ότι βοήθησαν τους Γκιουλενιστές.

Στις εταιρείες περιλαμβάνεται η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία Daimler και η χημική εταιρεία BASF.

H εφημερίδα αναφέρει ότι Γερμανοί αξιωματούχοι στο Βερολίνο θεωρούν τη λίστα παράλογη και γελοία.

Όσο η Τουρκία αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο στην κοινή γνώμη της Ευρώπης, θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο στις κυβερνήσεις να την καλύπτουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γερμανός υπουργός οικονομικών σε ανακοίνωσή του λέει ότι η Γερμανία θα προστατέψει τις γερμανικές εταιρείες από τις τουρκικές κατηγόριες. Αυτήν την Τουρκία φοβόμασταν και της δίναμε γη και ύδωρ από το 22. Την Τουρκία που ήθελε χιλιάδες Αμερικανούς να πολεμήσουν στην Ράκκα και αυτή να πάρει τη δόξα. Την Τουρκία που αυτοξευτιλίζεται με κάθε τρόπο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail