Με όγκο στον εγκέφαλο διαγνώσθηκε ο εγκέφαλος της αιματοχυσίας στη Συρία

Freepen.gr - Ο γερουσιαστής John McCain, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού προέδρου του 2008  διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου, ανέφερε το γραφείο του το βράδυ της Τετάρτης σε δήλωση της η κλινική Mayo.

Ο 80χρονος McCain υποβλήθηκε σε διαδικασία για την αφαίρεση θρόμβου αίματος πάνω από το αριστερό του μάτι στο νοσοκομείο Mayo στο Phoenix .

"Η μεταγενέστερη παθολογία των ιστών αποκάλυψε ότι ένας πρωτεύων όγκος εγκεφάλου γνωστός ως γλοιοβλάστωμα συνδέθηκε με τον θρόμβο αίματος", δήλωσε η δήλωση.

Ο κ. McCain είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας και επικεφαλής υποστηρικτής της χρήσης επιθετικής στρατιωτικής δύναμης.

Είναι επίσης γνωστός για τον σκοτεινό του ρόλο στον πόλεμο της Συρίας και τις συναντήσεις του με τρομοκράτες του FSA σε παραμεθόριες τουρκικές πόλεις στα πρώτα χρόνια των εχθροπραξιών.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail