Συγκέντρωση μεγάλης δύναμης πυρός ανατολικά της Παλμύρα - Ετοιμάζει θύελλα ο Συριακός Στρατός

Freepen.gr - Με συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών ρουεκετών ενισχύονται οι δυνάμεις του Συριακού Στρατού στην ανατολική Χομς.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους σοβιετικής κατασκευής BM-27 Uragan (MLRS) τα οποία εντοπίστηκαν στις θέσεις του στρατού στα πηγές φυσικού αερίου στο Αράκ.

Το BM-27 Uragan προσφέρει τη δυνατότητα πλήγματος με εξαιρετική ακρίβεια. Επίσης σε σύγκριση με το μικρότερο και ελαφρύτερο BM-21 Grad, το οποίο είναι ευρέως διαδεδομένο στο συριακό στρατό, φέρει πύραυλο υψηλής εκρηκτικότητας με κεφαλή που είναι σχεδόν πέντε φορές μεγαλύτερη και έχει σχεδόν διπλάσιο βεληνεκές (35 χιλιόμετρα έως 20 χιλιόμετρα). 

Σύντομα αναμένεται η επόμενη φάση της επίθεσης του στρατού με στόχο της απελευθέρωση της al-sukhna που αποτελεί και την τελευταία πόλη - προπύργιο του ISIS πριν τη βαθιά έρημο που οδηγεί στο Ντέιρ Εζόρ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail