Σταμάτης Φασουλής για Τσίπρα: «Θέλει να γίνει καθεστώς και η Ελλάδα απέραντο Δημόσιο-Φώναζαν «να καεί η Βουλή» και τώρα είναι μέσα»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής στη  Μυρτώ Λοβέρδου και το ΒΗΜΑ μιλώντας για τον «Αλέξη Ζορμπά» του Νίκου Καζαντζάκη  τον οποίο  σκηνοθετεί σε μια παράσταση που θα περιοδεύσει όλο το καλοκαίρι.

Ωστόσο από τη συνέντευξη δεν μπορούσε να απουσιάσει και ένας γενικός σχολιασμός της σημερινής πραγματικότητας στη χώρα:
 
Στην ερώτηση αν είναι οργισμενος με τα όσα συμβαίνουν, ο Σταμάτης Φασουλής απαντά: 

«Ουσιαστικά απογοητευμένος. Οχι οργισμένος. Πέρασα τη φάση της οργής πριν δύο χρόνια όταν έβλεπα την καταστροφή με τη βαρουφάκεια έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τόσος ο κίνδυνος από τους κυβερνώντες, που από κάτω τι να κάνουν; Αυτοί που αντιδρούσαν τώρα είναι κυβερνώντες. Αυτοί που μούντζωναν και φώναζαν «να καεί η Βουλή» είναι τώρα μέσα. Οι άνθρωποι που σέβονται το μεροκάματά τους, που τους νοιάζει η πρόοδος των παιδιών τους, δεν κατεβαίνουν κάτω».

Απαντώντας αν πίστεψε και αυτός την Αριστερά είπε:

«Ολοι πιστέψαμε κάποτε ότι Αριστερά σημαίνει πρόοδος. Τώρα λένε ότι ο Τσίπρας πρόδωσε την Αριστερά. Οχι. Αυτή είναι η Αριστερά. Δεν την πρόδωσε. Ο Τσίπρας είναι αριστερός και κάνει ό,τι έκανε η Αριστερά χρόνια, να γίνει καθεστώς. Να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο Δημόσιο. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από αυτό. Αριστερότατος είναι. Και να λείπουν αυτές οι δικαιολογίες».

Ολόκληρη τη συνέντευξη στην Μυρτώ Λοβέρδου μπορείτε να τη διαβάσετε στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail