Μέχρι να γίνει όντως αξιωματική και όντως αντιπολίτευση

Ελένη Παπαδοπούλου

Και συνεχίζω για την αξιωματική αντιπολίτευση και θα συνεχίζω μέχρι να γίνει όντως αξιωματική και όντως αντιπολίτευση. Η χώρα ζει μαύρες μέρες. Και λυπάμαι, αλλά δεν φταίει μόνο ο Σύριζα για αυτό. Φταίει και το ότι επί 2 χρόνια σχεδόν ένας ανίκανος ως φαίνεται έχει αναλάβει τα ηνία του συντηρητικού, ρεπουμπλικάνικου, δεξιού χώρου, πείτε τον όπως θέλετε τέλος πάντων, και με το παρεάκι του κάνουν ουσιαστικά πλάτες στην αποδόμηση του Κράτους και την διάλυση της κοινωνίας.

Ο Μητσοτάκης έλαβε περίοδο χάριτος όσο κανείς άλλος. Και ειδική ευνοϊκή μεταχείριση. Δε θα ξεχάσω τους διαδικτυακούς τραμπουκισμούς των τρολ του, καθαρά συριζαίικες πρακτικές, που εφάρμοσε μόλις ανέλαβε την αρχηγία. Ή τα τηλέφωνα και τις νουθεσίες προς τα στελέχη να μην συνδιαλέγονται με "αντιφρονούντες".

Εδώ και δύο χρόνια ο άνθρωπος αυτός πέφτει από γκάφα σε γκάφα, συμπεριφέρεται λες και ανήκει σε άλλον χώρο, στηρίζει συριζανελίτικες πολιτικές διά της σιωπής του ή ενίοτε και διά της ψήφου του, συμβάλλοντας έτσι στην καταστροφή μίας χώρας.

Ποιόν εκπροσωπεί αυτός ο κύριος επιτέλους;

Δεν είμαι Καραμανλική. Σιχαίνομαι εξίσου την εν λόγω οικογένεια. Δε θεωρώ τον Καραμανλή εθνάρχη και άλλα μεγαλειώδη που του έχουν αποδώσει. Η 4ετία 2004-8 του Καραμανλή junior ήταν από τις χειρότερες περιόδους της χώρας σε πολλά επίπεδα και έστρωσε το χαλί στους Συριζαίους.
Και τέλος πάντων εκεί μέσα δεν φαίνεται κανείς να καταλαβαίνει ότι με την ψήφο στον Σύριζα ο κόσμος απλά ξέρασε την οικογενειοκρατία; Οτι βαρέθηκε τα κόμματα οικογενειακές επιχειρήσεις;

Για μένα πλέον υπάρχει ευθύνη στα στελέχη της ΝΔ. Ή που θα τον παραιτήσουν και θα αλλάξουν ηγεσία, με κάποιον εκτός οικογενειών, ή που θα θεωρηθούν κι εκείνοι συνυπεύθυνοι για την κατάντια της Ελλάδας.

Υ.Γ. Μην μου πει κανείς "και τί να κάνει"; Αν δεν ξέρει τί να κάνει, να πάρει δρόμο. Αρκετά πια. Θα βγαίνει σε λίγο ο κόσμος έξω με τις καραμπίνες και θα παριστάνει ο τύπος το cool μεγαλείο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail