Τελικά Διονύση Τσακνή, συνένοχο στο φόνο ήδη σε έχουνε!

Του Στρατή Μαζίδη

«Συνένοχο στο φόνο δε θα μ'εχετε» έγραφε ο Διονύσης Τσακνής γυρίζοντας τις πλάτες του στο μέλλον, στο μέλλον που φτιάχνουν όπως θέλουνε.

Τότε που ήμασταν στην Ελλάδα της δραχμής, ο Τσακνής το έπαιζε αριστερός κι έγραφε τα ωραία του ρομαντικά τραγούδια.

Τα χρόνια πέρασαν.

Η Ελλάδα άλλαξε προς το χειρότερο. Καταστράφηκε.

Μαζί με αυτήν ξεγυμνώθηκαν οι πολιτικές ιδεολογίες. Δεν υπάρχουν τελικά αριστεροί και δεξιοί. Υπάρχουν μόνοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την εξουσία, το μοίρασμά της, την πελατειακή σχέση, το κράτημα της καρέκλας.

Η επιλογή ιδεολογίας έχει να κάνει με το ποιο δρομολόγιο θα ακολουθήσεις για να φτάσεις στην εξουσία.

Ο μόνος διαχωρισμός που θα έπρεπε να κάνουμε είναι ανάμεσα σε ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους και σε εκείνους που αναζητούν να προσφέρουν μονάχα στον εαυτό τους. Δυστυχώς πλεονάσαμε στους τελευταίους.

Με μια θέση προέδρου σε κάποιο Φεστιβάλ ή Κέντρο Κινηματογράφου ή τη Ραδιοτηλεόραση και τότε όχι απλά συνένοχο αλλά και συμμέτοχο θα με έχετε και θα πάω τρέχοντας στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε.

Γιατί ναι, ο Διονύσης Τσακνής προεδρεύοντας σε αυτήν την απαράδεκτη ΕΡΤ (που βλέπει πχ περισσότερα αντίμετρα από μέτρα) είναι και συμμέτοχος και συνένοχος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail