Παυλόπουλος σε Ντάνο: Απέδειξες ότι οι Ελληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε σε δύσκολες συνθήκες

Μετά το Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, συνεχίστηκαν οι σημαντικές συναντήσεις στο Προεδρικό Μέγαρο με την επίσκεψη του νικητή του Survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου ή πιο απλά, Ντάνου.

Ο ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά τα αγωνίσματα και τις συνθήκες διαβίωσης στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ανέφερε:

«Ντάνο, και επέτρεψε μου να σε λέω έτσι γιατί αισθάνομαι φίλος σου, μας έκανες εθνικά υπερήφανους σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την πατρίδα. Με την επιμονή, την πίστη και το πείσμα σου απέδειξες ότι οι Ελληνες όταν θέλουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε σε δύσκολες συνθήκες.»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και του προσέφερε ένα κοφίνι με καρύδες από τη Δομινικανή Δημοκρατία και ένα κουτί με τα δικά του ξακουστά πιτάκια.


Γράφει ο Οδηγός Τρόλ..εϊ

* Το παραπάνω σατιρικό κείμενο αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail