Κοτζιάς: "Δεν μπορεί να σταθεί κράτος υπό την πίεση τρίτων χωρών" (αλλά ούτε εξισώνοντας το 82% με το 18% και με παράνομους εποίκους)

φωτο από ΥΠΕΞ
Freepen.gr - Την άποψη ότι δεν μπορεί να υπάρξει φυσιολογικό κράτος υπό την πίεση τρίτων χωρών εξέφρασε ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε σημερινές του δηλώσεις:

«Ξεκινήσαμε τις συζητήσεις με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ. Μας υπέβαλε σειρά από ερωτήματα και του απαντήσαμε. Εμείς συζητάμε μόνο την κατάργηση των δύο συνθηκών, Συμμαχίας και Εγγυήσεων. Νομίζω ότι δείχνει κατανόηση ως προς το ότι δεν μπορεί ένα φυσιολογικό κράτος -μια έννοια που έχει υιοθετήσει και ο ίδιος- να βρίσκεται υπό την πίεση τρίτων χωρών, την παρουσία τους, τις δήθεν εγγυήσεις ή τα στρατεύματά τους».

Ωστόσο θα πρέπει να συμπληρώσουμε πως ένα κράτος δεν μπορεί να βρίσκεται υπό την ομηρία ή την απειλή του βέτο στα σοβαρά θέματα του 18% σε βάρος του 82%.

Όπως επίσης ένα κράτος δεν μπορεί να έχει πολύ μέλλον μπροστά του όταν εποικίζεται παρανόμως από τους εισβολείς με σκοπό την πληθυσμιακή του μεταβολή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail