Άραγε μένουν ποτέ στο έδαφος; 6.000 επιθέσεις των Sukhoi σε 60 ημέρες στη Συρία για τη συντριβή των τρομοκρατών

Η ρωσική αεροπορία στη Συρία έχει εξαφανίσει τρομοκράτες, μισθοφόρους και ισλαμιστές πραγματοποιώντας περίπου 6.000 αεροπορικές επιδρομές τους τελευταίους δύο μήνες, σύμφωνα με το Σεργκέι Ρούνσκοϊ, επικεφαλής της Διεύθυνσης Κύριων Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας.

Ο Ρούνσκοϊ δήλωσε ρητά ότι οι Ρωσικές Αεροναυτικές Δυνάμεις (RuAF) διεξήγαγαν 2.010 εξόδους στη Συρία εξαπολύοντας περίπου 5.850 αεροπορικές επιδρομές κατά στρατιωτικών στόχων των τρομοκρατών.

Επιπλέον, ο επικεφαλής του γενικού προσωπικού τόνισε ότι η ρωσική αεροπορία έχει καταστρέψει μια σειρά επιχειρησιακών και στρατηγικών στόχων που ανήκουν σε διάφορες ένοπλες ομάδες που αγωνίζονται κατά των κυβερνητικών δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων των βάσεων διοίκησης, των κόμβων επικοινωνίας, των αποθηκών όπλων και πυρομαχικών και των στρατοπέδων εκπαίδευσης.

Η ίδια η φύση των στόχων που επλήγησαν από τη RuAF καταδεικνύει την έμφαση που δίνει η Ρωσία στο χτύπημα στρατηγικών θέσεων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail