ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! Οι τρομοκράτες φεύγουν, η ασφάλεια επανέρχεται - 440.000 Σύριοι πρόσφυγες επέστρεψαν φέτος στον τόπο τους

© RΕUΤΕRS/ Οmar Sanadiki
Freepen.gr - Σχεδόν μισό εκατομμύριο Σύριοι πρόσφυγες έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους μέχρι στιγμής για το 2017, συμπεριλαμβανομένων 440.000 εσωτερικά εκτοπισμένων και περισσότερων από 31.000 από γειτονικές χώρες, ανέφερε την Παρασκευή η υπηρεσία προσφύγων των Ηνωμένων Εθνών.

Οι περισσότεροι επέστρεψαν στο Χαλέπι, τη Χάμα, τη Χομς και τη Δαμασκό, σύμφωνα με την άποψη ότι η ασφάλεια έχει βελτιωθεί σε μέρη της χώρας.

"Αυτή είναι μια σημαντική τάση και ένας σημαντικός αριθμός", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Αντρέι Μαχέτσιτς σε σχετική ενημέρωση.

"Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους επιστρέφουν για να ελέγξουν τα ακίνητά τους, να μάθουν για τα μέλη της οικογένειας...» σημειώνει ο Μαχέτσιτς.

Η επιστροφή των ανθρώπων στον τόπο τους είναι που θα δώσει ξανά ζωή και τη νίκη στη Συρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail