Πεζός παρασύρθηκε από όχημα, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και περίμενε 40 λεπτά το ασθενοφόρο!

φωτο αρχείου από creteplus.gr
Freepen.gr - Η μεγάλη έλλειψη σε ασθενοφόρα και σε πληρώματα ασθενοφόρων έχει σαν αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των πολιτών.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ στις 16 Ιουλίου στην πόλη του Αιτωλικού πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του και περίμενε ασθενοφόρο 40 λεπτά, επιβαρύνοντας σοβαρά την υγεία του.

«Αυτό έγινε γιατί το μοναδικό ασθενοφόρο του τομέα Μεσολογγίου πήρε εντολή να καλύψει περιστατικό στην περιοχή της Ναυπάκτου, με αποτέλεσμα τα όποια περιστατικά προέκυπταν στην περιοχή Μεσολογγίου ή του Αιτωλικού και στα παραθαλάσσια μέρη της Αιτωλοακαρνανίας να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν» σημειώνει η ανακοίνωση.

«Η περιοχή της Ναυπάκτου (σημειωτέον ότι διαθέτει Κέντρο Υγείας) ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τουριστικής επισκεψιμότητας εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες και απαιτείται να διαθέτει το αυτονόητο !!!! ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ....
Δεν είναι δυνατόν ένα ασθενοφόρο να καλείται να καλύψει όλο αυτό το γεωγραφικό κομμάτι της Αιτωλοακαρνανίας με μεγάλη επισκεψιμότητα το καλοκαίρι λόγω των πολλών παραθαλάσσιων περιοχών που διαθέτει.
Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές...» καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ.

Η κατάσταση του ασθενούς κρίθηκε σοβαρή και από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail