Νέος διασυρμός για το 2ο στρατό του ΝΑΤΟ σε 30 δευτερόλεπτα - Το PKK "καθαρίζει" τουρκική περίπολο που εστάλη σαν πρόβατο επί σφαγή

Freepen.gr - Ένοπλοι μαχητές του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) έστησαν μια θανατηφόρα ενέδρα εναντίον στρατιωτών του τουρκικού στρατού, σκοτώνοντας επτά συνολικά άτομα. 

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο ορεινό τοπίο της περιοχής Şemdinli της Τουρκίας στις 14 Ιουνίου. 

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το PKK και δείχνει βέβαια πως οι Τούρκοι στρατιώτες, πολλοί εκ των οποίων λέγεται πως είναι μη τουρκικής καταγωγής, πεφτούν εντελώς ανυποψίαστοι στη θανατηφόρα παγίδα και δίχως φυσικά καμία δυνατότητα όχι απλά αντίδρασης αλλά ούτε καν προφύλαξης κατά μήκος μιας απόκρημνης πλευράς του βουνού. 

Οι μαχητές του ΡΚΚ ξεκίνησαν την επίθεσή τους ανοίγοντας πυρ εναντίον του στρατιωτικού επικεφαλής με ένα RPG και η όλη μάχη δεν ξεπέρασε τα 30 δευτερόλεπτα.

Οι μαχητές του ΡΚΚ διεξήγαγαν αυτή την επίθεση από μια θέση εξαιρετικού πλεονεκτήματος καθώς βρίσκονταν σε μεγαλύτερο υψόμετρο, ήταν οχυρωμένοι και είχαν επίσης τη δυνατότητα του αιφνιδιασμού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail