Προκαλούν οι Γκρίζοι Λύκοι: Η Ελλάδα κατέχει παράνομα 15 νησιά του Αιγαίου - Μη δοκιμάσετε την υπομονή μας

Σε νέο εθνικιστικό παραλήρημα κατά της χώρας μας επιδόθηκε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (Γκρίζοι Λύκοι) υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα κατέχει παράνομα 15 νησιά στο Αιγαίο και συμβουλεύοντάς μας να μη δοκιμάσουμε την υπομονή των Τούρκων.

Συγκεκριμένα δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

«Χθες γιορτάσαμε την 94η επέτειο την Συνθήκης της Λωζάννης. Η Λωζάννη αποτελεί πολιτικό και διπλωματικό θρίαμβος αφού σκίστηκε η Συνθήκη των Σεβρών και έφυγε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η Τουρκική Δημοκρατία δημιουργήθηκε σε συνθήκες φτώχειας. Η επίσκεψη του Προέδρου της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου που συνέπεσε με την επέτειο της Λωζάννης αποτελεί πρόκληση. Δεκαπέντε νησιά του Αιγαίου τέθηκαν υπό κατοχή με παράνομο και άδικο τρόπο. Κατακρίνω την στάση της Ελλάδας, καθώς δε συμβαδίζει με το δίκαιο της καλής γειτονιάς".

Και συμπλήρωσε: 

«Ας μη δοκιμάσουν την υπομονή μας. Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι επιθυμούν να πεταχθούν στην θάλασσα και να κυνηγηθούν, τότε θα τους εντοπίσουμε όπου και αν κρύβονται και θα τους πετάξουμε».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail