Λύσσαξε ο Ερντογάν για το ένταλμα σύλληψης των γενίτσαρών του στις ΗΠΑ - "Ποιος θα με φυλούσε; Ο Τζορτζ κι ο Χανς;" - Άδειασμα από Washington DC Police

Freepen.gr - Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεσμεύθηκε να "πολεμήσει" το ένταλμα σύλληψης των 12 μπράβων του στις ΗΠΑ που είχαν τσακίσει στο ξύλο ειρηνικούς διαδηλωτές, χρησιμοποιώντας νομικά και πολιτικά μέσα όπως είπε σε δείπνο με τα μέλη του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή.

"Τι είδους νομοθεσία είναι αυτή; Τι είδους νόμος είναι αυτός; Αν δεν με προστατεύουν, γιατί θα τους έφερνα μαζί μου στην Αμερική; Θα προστατευθώ με τον Hans και τον George της Αμερικής;".

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία θα αντιμετωπίσει το ζήτημα "για νομικούς και πολιτικούς λόγους".

Στον αντίποδα, ο αρχηγός της Αστυνομίας της Ουάσινγκτον δήλωσε πως σε 28 χρόνια καριέρας του στο Σώμα, ουδέποτε είδε τέτοια επίθεση σαν αυτή των φρουρών του Ερντογάν σε διαδηλωτές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail