LONDON HAS FALLEN - Κόβωντας λαιμούς περαστικών και λιώνοντας πεζούς στους δρόμους του Λονδίνου

twitter: @ScottPresler
Του Στρατή Μαζίδη

Τι κρίμα να βλέπεις μια πόλη που γνωρίζεις καλά, να μετατρέπεται σε κάτι επικίνδυνο και ανασφαλές. Το κοσμοπολίτικο και εμπορικό Λονδίνο βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της τζιχάντ.

Ταξίδευα αναγκαστικά στη βρετανική πρωτεύουσα αρκετά χρόνια πίσω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως αν και μαθητής τότε στο Γυμνάσιο μπορούσα να κινηθώ πολύ καλύτερα ολομόναχος στο Λονδίνο παρά στην Αθήνα. Έπαιρνα το μετρό και πήγαινα όπου ήθελα. Δεν υπήρχε φόβος. Το μόνο που συναντούσες ήταν ευγενείς πολίτες με το "please", το "thank you" και το χαμόγελό τους.

Μουσουλμάνους συναντούσα. Σε μια πόλη των 10.000.000 υπήρχαν όλες οι φυλές και κανείς δεν ενοχλούσε. Αρκετοί εξα αυτών μπαινόβγαιναν σε κάτι τεράστιες λιμουζίνες πίσω από τα εμπορικά κέντρα που ήλεγχαν.

Τα χρόνια όμως πέρασαν. Η Θάτσερ και ο Μέιτζορ έφυγαν. Οι βρετανικές ηγεσίες ακολούθησαν τους "εξαδέρφους" τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού σε παρεμβατικούς πόλεμους βασισμένους στα ψέματα.

Διέλυσαν το Ιράκ, κατέστρεψαν τη Λιβύη, αιματοκύλισαν τη Συρία. Έλα όμως που η Συρία δεν έπεσε, αντίθετα τους επιστρέφει πίσω τα τέρατα που δημιούργησαν. Σκόρπισαν δυστυχία, καταστροφή και μίσος.

Η τζιχάντ δε θέλει όπλα για να γίνει. Ένα μαχαιράκι είναι αρκετό. Ένα αδιάφορο φορτηγάκι όμοιως. Ο,τιδήποτε μπορεί να αφαιρέσει ζωές άπιστων δυτικών που θα φέρει τον παράδεισο. Ο μόνος τρόπος για να αποτρέψεις κάτι κακό, είναι ο φόβος του θανάτου. Αυτός όμως είναι ο στόχος όλων των ισλαμιστών. Ο κατ' αυτούς ένδοξος θάνατος. Ευλογούν τα παιδιά τους πριν τις αποστολές αυτοκτονίας.

Αυτά δεν τα υπολόγισαν ποτέ οι "ειδικοί" και οι "αναλυτές" της Δύσης. Βέβαια, αυτών ο λαιμός θα κοπεί; Ο κόσμος την πληρώνει.

Ο πόλεμος με το Ισλάμ έχει ήδη κριθεί. Η Δύση τον έχασε. Τολμώ να πω, όχι άδικα. Δε μας ενοχλούσαν ούτε το κοσμικό κάποτε Αφγανιστάν όπου βοηθήθηκαν τα τρομοκρατικά ισλαμιστικά προπλάσματα σε βάρος της ΕΣΣΔ, ούτε το Ιράκ, ούτε η Λιβύη, ούτε η Συρία.

Εκτός κι αν όλα αυτά ήταν υπολογισμένα εξαρχής και ο ισλαμικός εξτρεμισμός το κατάλληλο εργαλείο που θα μας οδηγήσει σε καθεστώτα ανελευθερίας που ούτε καν φανταζόμαστε. Στο όνομα της ασφάλειας φυσικά...

London has fallen...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail