Αιφνιδιαστικό χτύπημα από τη Μεσόγειο των Ρώσων - Πύραυλοι kalibr από Admiral Essen, Admiral Grigorovich και υ/β Krasnodar

Russian Defense Ministry's press service
Freepen.gr - Αιφνιδιαστικό χτύπημα από το ρωσικό στόλο που βρίσκεται στην Ανατολική Μεσόγειο σε θέσεις των τρομοκρατών στη Χάμα ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας και μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

Στην επίθεση μετείχαν οι φρεγάτες Admiral Essen, Admiral Grigorovich και το υποβρύχιο Krasnodar:

"Οι εκτοξεύσεις έξι πυραύλων κρουζ Kalibr πραγματοποιήθηκαν από την Ανατολική Μεσόγειο από  τις φρεγάτες Admiral Essen, Admiral Grigorovich και το υποβρύχιο Krasnodar του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας σε τους στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης του IS στη Συρία" .

Οι πύραυλοι κατέστρεψαν θέσεις διοίκησης και μεγάλες αποθήκες εξοπλισμού και πυρομαχικών των τρομοκρατών του IS κοντά στην πόλη Akerbat στην επαρχία Hama, όπου ένα οπλοστάσιο  ανατινάχτηκε μετά από χτύπημα πυραύλου Kalibr, είπε το υπουργείο.

Russian Defense Ministry's press service


Το υπουργείο τόνισε ότι το προηγμένο υποβρύχιο Krasnodar πραγματοποίησε εκτοξεύσεις πυραύλων κρουαζιέρας ενώ ήταν βυθισμένο. 

"Οι εναπομείναντες ένοπλοι και στόχοι των τρομοκρατών του ΙΣ καταστράφηκαν από επιθέσεις των Ρωσικών Αεροπορικών Δυνάμεων", ανέφερε.

Η Ρωσία ενημέρωσε έγκαιρα Τουρκία και Ισραήλ για τις εκτοξεύσεις πυραύλων κρουζ.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail