Θρίλερ τα μεσάνυχτα στα ανοικτά της Ιαπωνίας - Το τεράστιο containership ACX Crystal εμβόλισε το αντιτορπιλικό USS Fitzgerald - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Freepen.gr - Επτά άνδρες μέλη του πληρώματος του αμερικανικού αντιτορπιλικού USS Fitzgerald αγνοούνται ύστερα από σύγκρουση με το πλοίο μεταφοράς κοντέινερ ACX Crystal στα ανοικτά της Γιοκοχάμα στην Ιαπωνία.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, το ACX Crystal έπεσε με την πλώρη στη δεξιά πλευρά του USS Fitzgerald.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο αμερικανικό ναυτικό νοσοκομείο της Γιοκοσούκα, ανάμεσα στους οποίους και ο κυβερνήτης του σκάφους ενώ εκλήθη σε βοήθεια το Λιμενικό της Ιαπωνίας.


Το ατύχημα έγινε 56 ν.μ. νοτιοδυτικά της Γιοκοσούκα στις 02:30 τοπική ώρα.

Στο USS Fitzgerald υπήρξε μεγάλη εισροή υδάτων και όπως σημειώνει το @StratSentinel το πλήρωμα έδωσε μάχη για να μπορέσει να σώσει το σκάφος. Τελικά η Διοίκηση του 7ου Στόλου ανακοίνωσε ότι το πλήρωμα κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση.

Οι φωτογραφίες είναι από το @StratSentinel













Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail