Νόμοι κατά παραγγελία για την τακτοποίηση μακροχρόνιων άνεργων ή απόδειξης ύψιστης διαφθοράς και ρουσφετιού;

Του Son Ofeon
 
Όταν οι κυβερνώντες δε γνωρίζουν πώς θα μειώσουν την ανεργία, φροντίζουν με σπασμωδικές ρυθμίσεις να την μεγαλώσουν στατιστικά, περιλαμβάνοντας ως συνεχόμενους"ανέργους" και όσους δούλεψαν σποραδικά για 70 ημέρες ανάμεσα σε δύο αιτήσεις για κάρτα ανεργίας κατά την διάρκεια ενός χρόνου.
 
Mε τον “πανέξυπνο” αυτό τρόπο μπορούν να εμφανίζονται ως μακροχρόνιοι άνεργοι και να διατηρήσουν όλα τα “προνόμια” και την προστασία του ανέργου, όσοι αγρότες ή “εισοδηματίες” απασχολούνται το καλοκαίρι στον τουρισμό για τρεις μήνες (70 ημέρες).

Παράλληλα οι κυβερνώντες “φροντίζουν” να παραμείνουν “άνεργοι” και οι πολυάριθμοι αλλοδαποί, που μπορούν να εργάζονται μεν ανασφάλιστοι όλο τον χρόνο, χρειάζεται όμως να εργάζονται ασφαλισμένοι για τουλάχιστον 50 ημέρες για να εξασφαλίσουν την περιπόθητη άδεια παραμονής.

Αν αυτοί που ψήφισαν αυτές τις ρυθμίσεις δεν χαρακτηρίζονται ρουσφετολόγοι, πώς θα μπορούσαν άραγε να χαρακτηριστούν;

Aνίκανους δεν τους λες, γιατί πάντα κάτι κερδίζουν με αυτές τις “αθώες” ρυθμίσεις.

Πόσοι παρόμοιοι ‘μακροχρόνιοι” άνεργοι συμμετέχουν σε επιδοτούμενα προγράμματα εργασίας και πόσο στοιχίζουν στον Ελληνικό λαό;

Tην απάντηση δεν μπορώ να την γνωρίζω, αλλά στοιχηματίζω ότι στην πλειοψηφία τους αυτοί οι “άνεργοι “ ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ ή κάπου, κάποτε, κάποιον αρμόδιο θα έχουν λαδώσει...

“Είναι πολλά τα λεφτά Αρη” ή μήπως “Λεφτά υπάρχουν”;

Διαλέγετε και παίρνετε...
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...