Με διασπορά Μαχητικών «ετοιμάζεται» η ΠΑ …Την ώρα που οι Τούρκοι Προσεύχονται!

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Με διασπορά Μαχητικών και αλλαγές Ετοιμότητος στα Καταφύγια στα Πολεμικά Αεροδρόμια η Πολεμική Αεροπορία με εντολές του ΑΤΑ ετοιμάζονται την ώρα που η Τούρκικη Παρουσία παραμένει Μηδενική στο Αιγαίο λόγω Ραμαζάνι- ΜΠΑΪΡΑΜΙ!

Αν και στο Αιγαίο επικρατεί ηρεμία και οι Τούρκοι Χειριστές το έχουν ρίξει στην Προσευχή και στις Μετάνοιες ,οι Χειριστές μας συνεχίζουν τις Περιπολίες στο Αρχιπέλαγος καθημερινά δηλώνοντας παντού την παρουσία τους !

Μάλιστα είχαμε συνωστισμό Μαχητικών στα Πολεμικά Αεροδρόμια ανά την επικράτεια και οι μη γνωρίζοντες έψαχναν την αιτία …Απλά είχαμε την διασπορά -Αλλαγή Μαχητικών και την αλλαγή των Ετοιμοτήτων στις Μοίρες Κρούσεως !maxresdefault

Οι Χειριστές μας που πολεμούν καθημερινά και απέχουν μια ανάσα πριν να πατήσουν το κουμπί όπως αποκάλυψε τ.Αρχηγός της ΠΑ, έκαναν τις αλλαγές που προβλέπονται ,χωρίς κανείς να πάρει μυρωδιά και ξενυχτούν πάνω στα Μαχητικά μας!

Σχόλιο: Αν ρωτάτε άν υπάρχουν παράπονα που πολλοί Χειριστές μας είναι σε νησιά όπως η Λήμνος ,η Σκύρος ή το Καστέλι …Οι Αεροπόροι μας απαντούν με χιούμορ ! Μπα κάνουμε και αποχή από τον Καύσωνα παίρνοντας το αέρα μας!




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail