Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που καθιστά τον Τσίπρα επικίνδυνο για την Ελλάδα και τους Ελληνες

φωτο από: kourdistoportokali.com
Του Στρατή Μαζίδη

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μπορεί να είναι πολλά. Πχ αφερέγγυος, ακραίος κρατιστής, ασόβαρος και ό,τι άλλο δύναται να φανταστεί κανείς. Ωστόσο πολλά κράτη πορεύθηκαν με πρόσωπα κατώτερα των περιστάσεων, όπως πχ η Γαλλία με τον Ολάντ.

Το βασικό χαρακτηριστικό του Τσίπρα που τον καθιστά πραγματικά επικίνδυνο για εμάς και την Ελλάδα είναι πως πρόκειται για έναν αδίστακτο άνθρωπο μπροστά στο να πάρει αυτό που θέλει με τον τρόπο που επιθυμεί.

Έριξε μια κυβέρνηση που στο τέλος κουτσορολάρισε την κατάσταση, μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούσε να περιμένει ακόμη 1 1/2 χρόνο.

Στη συνέχεια έκανε μια υποτιθέμενη διαπραγμάτευση διότι όπου κι αν πήγε, στο τέλος του έλεγαν "βρες τα με τους αρμόδιους" αλλά όταν είδε κι απόειδε, αντί να αποχωρήσει ως πρωθυπουργός μη παντός καιρού [έτσι διατυμπάνιζε] κι έχοντας πια καλομάθει στην καρέκλα, επινόησε το σατανικότερο όλων, το Δημοψήφισμα!

Ποντάρισε στο σοκ του ελληνικού λαού με τις κλειστές τράπεζες, το κλίμα τρόμου των ΜΜΕ, τις πρωτόγνωρες εικόνες ακόμη και τα πολιτικά φαντάσματα των Καραμανλή-Σημίτη, ώστε να βγει το ΝΑΙ και να χρεώσει στους Ελληνες τη μεταστροφή του!

Για αυτό και έδωσε μόλις 15 ημέρες χρόνο για το Δημοψήφισμα. Επένδυσε στο σοκ. Αλλά δεν του βγήκε! Οι Ελληνες τον ξάφνιασαν ψηφίζοντας ΟΧΙ σε ποσοστό 62% και αν είχαμε ακόμη 15 ημέρες, το ποσοστό θα ήταν πολύ υψηλότερο.

Έτσι αιτιολογούνται οι μαύρες πλερέζες το βράδυ της 5ης Ιουλίου στο Μαξίμου, για τις οποίες έχει μιλήσει κατ'επανάληψη ο Γιάννης Βαρουφάκης και επιβεβαίωσε η πορεία των γεγονότων που ακολούθησαν. Ο λαός φάνηκε γενναίος και τώρα έπρεπε να απογυμνωθεί εντελώς.

Με άλλα λόγια για να δικαιολογήσει την επικείμενη κωλοτούμπα του, την οποία είχε αποφασίσει, δε δίστασε να κλείσει τις τράπεζες, να κατασχέσει επί της ουσίας τα χρήματα των Ελλήνων, να οδηγήσει σε μαρασμό και λουκέτο επιχειρήσεις που άντεχαν και να δημιουργήσει σειρά σοβαρών προβλημάτων στην ήδη βαριά νοσούσα ελληνική οικονομία. Κι όλα αυτά για τι; Για το δικό του προσωπικό πολιτικό σχέδιο επέφερε στον τόπο μια ακόμη τραγωδία. Όχι για την Ελλάδα, το λαό κ.ο.κ.

Σκεφθείτε ότι την ώρα που μιλούσε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του ΟΧΙ μόλις 2 ημέρες πριν το Δημοψήφισμα, αυτός μέσα του ήθελε το ΝΑΙ, το οποίο λογικά θα έριξε και στην κάλπη.

Ο ίδιος αυτός άνθρωπος δεν αποκλείεται, αν κρίνει πως αυτό τον συμφέρει πολιτικά, ως μηχανικός να επινοήσει και άλλες τέτοιες πολιτικές μηχανές τις οποίες ο Ελληνισμός θα πληρώσει πανάκριβα. Ακόμη και στα εθνικά θέματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail