Είμαστε όλοι ΣΥΡΙΖΑ;

φωτο: @syriza_gr
Αναδημοσίευση από: toxrima.gr

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ

Πιστεύουμε στην κρατική παρέμβαση. «Τι κάνει το Κράτος;»

Ενοχοποιούμε την ιδιωτική πρωτοβουλία.  Αναζητούμε πάντα το «κρυφό κέρδος, την μυστική κομπίνα» που δικαιολογεί κάθε κίνηση κόντρα στο ρεύμα του κρατισμού.

Δογματικά φοβικοί απέναντι στο καινούργιο , την ανανέωση, τον πειραματισμό. Εξοικειωμένοι  με την καταστροφή, αντιμετωπίζουμε με συμπάθεια και κατανόηση τον ραγιαδισμό και τον ωχαδερφισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά σήμερα τη χώρα γιατί όλοι εμείς –σε κάποιο βαθμό, κάποια στιγμή, μέσα στον φόβο και την απελπισία της πολύχρονης κρίσης- πιστέψαμε ότι «μπορεί και να έχει δίκιο».
Οι Έλληνες σήμερα έχουν την κυβέρνηση που τους αξίζει.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ΣΥΡΙΖΑ. Γαλάζιος, κόκκινος, πράσινος, ροζ, πολύχρωμος ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε κόμμα, κάθε παράταξη, κάθε κοινωνική ή επαγγελματική ομάδα υπάρχουν πλειοψηφίες με νοοτροπία ΣΥΡΙΖΑ:
  • Αμόρφωτοι, απαίδευτοι, ακαλλιέργητοι, εμμονικοί συνωμοσιολόγοι, πιστεύουν ευκολότερα το παραμύθι του διαβολικού δράκου Σόιμπλε που θέλει το κακό της Ελλάδας από την πικρή αλήθεια ότι για να ευημερήσεις πρέπει να δουλέψεις σκληρά, μεθοδικά με όραμα και στόχο.
Πιστεύουμε ότι είμαστε ο περιούσιος λαός της γης και όλοι οι υπόλοιποι λαοί θέλουν να κλέψουν κομμάτι της ευτυχίας μας.

Ζηλεύουμε τους επιτυχημένους, κοροϊδεύουμε τους άτυχους. Συμπαθούμε αυτούς που προσπάθησαν να παρακάμψουν τους κανόνες αλλά δεν τα κατάφεραν ενώ θαυμάζουμε μόνον αυτούς που φάνηκαν εξυπνότεροι από το Κράτος.

Η Ελλάδα του 2017 δεν έχει πρόβλημα Χρέους. Έχει πρόβλημα νοοτροπίας.

Μια χώρα που πρέπει να σηκώσει τα μανίκια για να δουλέψει σκληρά, περιμένει τη σωτηρία της από ανθρώπους που ποτέ δεν δούλεψαν, ποτέ δεν αξιολογήθηκαν, ποτέ δεν κατάλαβαν που πραγματικά πηγαίνει ο κόσμος…
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...