Αυτή είναι η Τουρκία - Συνέλαβαν μητέρα αμέσως μετά το χειρουργείο της καισαρικής - Στη φυλακή έγκυες και μάνες με τα παιδιά τους

@Turkey Deeply
Freepen.gr - Άλλη μια αποκρουστική όψη του καθεστώτος στην Αγκυρα αποκαλύπτουν τα ακτιβιστικά Turkey Deeply και Turkey Untold.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο είναι οι έγκυες, οι λεχώνες και τα μωρά.

Η εικονιζόμενη μητέρα στην αρχική φωτογραφία συνελήφθη αμέσως μετά αφού γέννησε το παιδί της με καισαρική τομή όπως αποκαλύπτει το Turkey Deeply συμπληρώνοντας πως η υγεία μάνας και μωρού ακόμη είναι σε κίνδυνο.

Η δασκάλα Elif Aslaner που γέννησε πρόωρα στην Προύσα, είχε την αστυνομική συνοδεία να την περιμένει απέξω καθώς κατηγορείται ότι ανήκει στο κίνημα του Γκιουλέν!

Elif Aslaner - @Turkey Deeply

H Gülistan Diken Akbaba, μέλος του HDP φυλακίστηκε μαζί με το μωρό της, τη Miraz στα πλαίσια των διώξεων των μελών του φιλοκουρδικού κόμματος για σχέσεις με την τρομοκρατία.

Gülistan Diken - @ Turkey Untold

Το μέλος του HDP, Gülistan Konus κρατείται μαζί με το τριών μηνών μωρό της στο Artuklu στη Mardin.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail