Λεβέντης: κυβέρνηση στα όρια τρελοκομείου. Ο Τσίπρας πρέπει να παραιτηθεί

«Η Κυβέρνηση ανύψωσε τις προσδοκίες για είσοδο στην ποσοτική χαλάρωση και για μείωση του χρέους κατά το Eurogroup της 15ης Ιουνίου. Τίποτα από αυτά δεν έλαβε και τώρα θριαμβολογεί που πήρε μόνο τη δόση, σαν να έχουμε όλοι αμνησία και ξεχνάμε τι έλεγε το τελευταίο δίμηνο, τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και τα μέλη της Κυβέρνησης» σημειώνει η Ενωση Κεντρώων σε ανακοίνωσή της και συνεχίζει:

Αυτή η συνεχής μετάλλαξη των απόψεων του κ. Τσίπρα, επέφερε εθνική ήττα, μια ήττα που δυσχεραίνει έτι περαιτέρω τις προσπάθειες του λαού μας για έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση.

Παρά τις θριαμβολογίες, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι μια δεδηλωμένη 153 βουλευτών δεν φτάνει για να έρθουν στην χώρα επενδύσεις. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Ένωση Κεντρώων διαφωνεί και με τη ΝΔ που ζητάει εκλογές. Με τις εκλογές αυτές ακόμη και να σχηματίσει κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης, θα είναι και αυτή η Κυβέρνηση ισχνής δεδηλωμένης και άρα αφιλόξενη για τους επενδυτές. Η Ένωση Κεντρώων επιμένει ότι πολιτική σταθερότητα σημαίνει δεδηλωμένη άνω των 200 εδρών για να ικανοποιήσει το δόγμα «μεταρρυθμίσεις η Ελλάδα - επενδύσεις οι δανειστές» 

Επιπλέον ο Βασίλης Λεβέντης κληθείς να σχολιάσει τη συμφωνία του Eurogroup στο Κανάλι Ε τόνισε μεταξύ άλλων: 

«Είχαν πει ότι αν δεν πάρουμε κάτι για το χρέος, αν δεν πάρουμε κάτι για την ποσοτική χαλάρωση και αν δεν μπούμε στο QE, δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα. Τώρα τι κάνουν; Πανηγυρίζουν. Η κυβέρνηση είναι στα όρια του τρελοκομείου. Ο Τσίπρας πρέπει να παραιτηθεί. Όπου βάζει τον πήχη, περνάει από κάτω».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail