Για να καταλάβετε ότι η Ολλανδία μας δούλευε ψιλό γαζί όταν τάχα τσακωνόταν με το...φασίστα Ερντογάν

Του Γιώργου Αδαλή

Για να δείτε τι δούλεμα πέφτει, οργανωμένα και από πολύ ψηλά. Πριν τις Τουρκικές και τις Ολλανδικές εκλογές, άξαφνα, ο Ερντογάν "πλακώθηκε" με τον Ολλανδό Πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε και γενικά με τους Ολλανδούς.

Τι φασίστες τους είπε, τι με μποϊκοτάζ τους απείλησε.

Οι Ολλανδοί ανταπάντησαν και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισαν την Τουρκία τριτοκοσμική και τον Ερντογάν φασίστα που δε χωρά στην Ευρώπη.

Την ίδια περίοδο τα ΜΜΕ μετέδιδαν πληροφορίες για δήθεν "πόλεμο" μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας για τους γνωστούς λόγους που όλοι διαβάσατε.

Ουδείς έκανε τον κόπο να γράψει ότι την στιγμή που οι Τούρκοι μάλωναν με τους Ολλανδούς (και με τη μισή Ευρώπη) υπέγραψαν ΤΡΕΙΣ συμφωνίες μεταξύ τους. Μιλάμε για πολλά λεφτά!

Τέλειωσαν λοιπόν οι εκλογές, έφαγαν το παραμύθι οι Ολλανδοί και οι Ευρωπαίοι, οι Ελληνες χόρτασαν σανό από τα εγχώρια ΜΜΕ και τσουπ.... Ως δια μαγείας Ολλανδία και Τουρκία σταμάτησαν τον ..."πόλεμο".

Κι όχι απλά τον σταμάτησαν, αλλά βγαίνει σήμερα ο φιρφιρίκος Ολλανδός Πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε, και δηλώνει ότι για τους παράτυπους μετανάστες και τα κύματα που συρρέουν στην Ευρώπη, φταίει ... ποιος λέτε; Μα η Ελλάδα φυσικά! Προεκλογικά έφταιγε η Τουρκία! Τώρα που τέλειωσαν οι εκλογές φταίει ξανά η Ελλάδα!!!

Μην πιστεύετε κανέναν αδέρφια μου. Όλοι είναι μέσα στο κόλπο εκτός από τους λαούς. Για τους πολιτικούς σε Ευρώπη και Τουρκία μία είναι η λύση:

Πίσσα και πούπουλα! Πίσσα και πούπουλα αδέλφια...

ΥΓ 1.
Σας υπενθυμίζω ότι από την πρώτη λεκτική κόντρα Ερντογάν-Ολλανδών, σας είχα πει ότι όλα είναι στημένα και μετά τις εκλογές θα αρχίσουν ξανά τα κολλητηλίκια. Κάποιοι περισπούδαστοι αναλυτές διαφωνούσαν! Τι να πει κανείς;
YΓ 2.
Ετσι για την ιστορία, να σας πω ότι τον Απρίλιο που συνέβαιναν όλα αυτά, η τιμή του Σανού είχε εκτοξευτεί στις διεθνείς αγορές στα 148.2 δολάρια ο τόνος! Σήμερα έπεσε στα 128.3! Τζάμπα πράμα φίλες και φίλοι....

* Ο Γιώργος Αδαλής είναι οικονομολόγος και ιδρυτής των Aegeantimes. Απαντά ο ίδιος σε ερωτήματα στην προσωπική του σελίδα στο FB facebook.com/adalisgeo
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail