Έξαλλο το Κρεμλίνο με τις "προειδοποιήσεις" των ΗΠΑ: Απαράδεκτες οι απειλές για τη Συρία - Φοβόμαστε για νέα προβοκάτσια

© Sputnik/ Alexey Druzhinin
Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σχολίασε τη δήλωση του Λευκού Οίκου ότι η Ουάσιγκτον συγκέντρωσε στοιχεία πως η συριακή κυβέρνηση σχεδιάζει χημική επίθεση και ότι είναι έτοιμη να την απαντήσει, αναφέρει το πρακτορείο Σπούτνικ.

"Ακούσαμε για αυτή τη δήλωση, δεν γνωρίζουμε ποια είναι η βάση γι 'αυτό και φυσικά διαφωνούμε κατηγορηματικά με την πραγματοποίηση άλλης μιας επίθεσης ", δήλωσε ο Πέσκοφ στους δημοσιογράφους.

Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι θεωρεί απαράδεκτες τις απειλές των αμερικανικών αρχών εναντίον της νόμιμης ηγεσίας της Συρίας:

"Θεωρούμε επίσης απαράδεκτες παρόμοιες απειλές για τη νόμιμη ηγεσία της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας".

Ωστόσο, σημείωσε ότι υπάρχει πιθανός κίνδυνος επαναλαμβανόμενων προκλήσεων με χρήση χημικών όπλων στη Συρία, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι οι τρομοκράτες της Daesh διαθέτουν τέτοια όπλα υπενθυμίζοντας την προβοκάτσια πριν από λίγους μήνες στο Χαν Σεϊχούν του Ιντλίμπ.

Φυσικά θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι μέσα από όλα αυτά έρχεται η Μόσχα προ των ευθυνών απέναντι στον κλεφτοπόλεμο των ΗΠΑ πότε με προβοκάτσιες και πότε με κατά λάθος χτυπήματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail