Η Κύπρος στο στόχαστρο - Η προφητική φράση "όποιος ελέγχει Γιβραλτάρ, Μάλτα, Κρήτη και Κύπρο ελέγχει τον κόσμο!»

Freepen.gr - «Όποιος ελέγχει Γιβραλτάρ, Μάλτα, Κρήτη και Κύπρο ελέγχει τον κόσμο!» είχε πει προφητικα πριν αρκετά χρόνια ο Χένρι Κίσσινγκερ και σημειώνει ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος στις εκπομπή Αντιθέσεις του Γιώργου Σαχίνη για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος κάνει μια περιεκτική αναφορά στα ζητήματα του κυπριακού με αναγωγές στο παρελθόν και τις διάφορες προσπάθειες κατάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επίσης αναλύει εξαιρετικά τα σημερινά δεδομένα με τις επερχόμενες συνομιλίες στη Γενεύη και την καλοστημένη παγίδα όσον αφορά την ύπαρξη της Κύπρου ως κράτους αλλά και τον Ελληνισμό γενικότερα.

Μια σημαντική γεωπολιτική συζήτηση την οποία όλοι πρέπει να παρακολουθήσουμε.

Σημαντικές επίσης παρεμβάσεις από τον πρέσβη κ. Περικλή Νεάρχου, το δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου και το Σάββα Καλεντερίδη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail