Όμηροι ξανά αυταπατών και ερασιτεχνισμών

Η κυβέρνηση βρίσκεται ακόμα μια φορά όμηρος των αυταπατών της. Προσέρχεται σε μια διαπραγμάτευση, δίχως συγκεκριμένη ελληνική πρόταση για το χρέος και περιμένει να δει πού θα καταλήξει η διαπραγμάτευση ΔΝΤ-Γερμανίας, επισημαίνει το Ποτάμι και συνεχίζει:

Αρκεί να θυμηθούμε τις διαχρονικές αλλαγές των θέσεων της για το ζήτημα αυτό για να αντιληφθούμε το μέγεθος των ερασιτεχνικών χειρισμών της.

Μια σοβαρή κυβέρνηση θα είχε διαμορφώσει σχέδιο και με βάση αυτό θα προσπαθούσε να οικοδομήσει συμμαχίες. Οι τηλεφωνικές κλήσεις είναι αναγκαίες, αλλά δεν συνιστούν σχέδιο. Υπάρχει μάλιστα ο κίνδυνος να δεσμεύσει τη χώρα για τις επόμενες δεκαετίες σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα που θα υπονομεύσουν την αναπτυξιακή προοπτική της Ελλάδας.

H κυβέρνηση προσπαθεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά, άλλη μια αδιέξοδη επιλογή της. Το μόνο βέβαιο είναι ότι όποια και αν είναι η έκβαση στο τέλος θα πανηγυρίσει άλλη μια επιτυχία. Από αυτές που αφθονούν στα non-paper του Μαξίμου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail